Hjemmelavet rullepølse på rugbrød

En stolt rullepølse

Okay. Indrømmet. Det er selvfølgelig ikke rullepølsen, der er stolt, men mig der er stolt af min nylavede rullepølse.

Gang på gang bliver jeg fascineret over, hvor glad og stolt jeg kan blive over et hjemmelavet produkt – i det her tilfælde et stykke pålæg! Men der er bare noget basalt tilfredsstillende ved at lægge tid og kærlighed i et produkt, der ender med at blive både flot og velsmagende. Som en magisk formular der pludselig lykkes.

Jeg er sikker på, mange andre mennesker får den samme tilfredsstillelse, når de tager det perfekte foto, strikker en trøje med snoninger eller laver 6 krus i keramik med samme højde. Og hvor er det fedt!

Da jeg lavede rullepølsen, slog det mig faktisk, at den består af det bedste fra mange verdener. Persille, timian og skalotteløg er fra min egen have. Lammeslaget har jeg købt hos vores naboer, Christine og Anders, og peberkornene har min mand fået i gave af en kollega i Indien. Kollegaens familie har krydderiplantager og dyrker blandt andet peber, nelliker og kardemomme. Hvor cool er det ikke?!

Jeg glæder mig til at servere rullepølsen for venner og familie i julen. Jeg håber, de kan smage al den energi og kærlighed, der er lagt i den. Og kan de ikke, er det også okay. Jeg har stadig hygget mig helt vildt med at lave den.

Opskrift på lammerullepølse

Hjemmelavet lammerullepølse

Lammerullepølse

4.8 of 5 1 rullepølse

Lammerullepølse med masser af persille, skalotteløg, peber og allehånde er et lækkert stykke hjemmelavet pålæg, der helt sikkert vil imponere på frokostbordet. Alene ordet rullepølse får det til at lyde...

Hent opskrift

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar