Vegetar

  • Mængde: 2 personer
  • Portioner : 2 store portioner
  • Tilberedningstid : 15 Min
Pasta med aubergine, tomat og basilikum
  • Mængde: Lidt over 1 liter
  • Tilberedningstid : 20 Min
Ærtesuppe med skvalderkål
  • Mængde: 1,5 liter
  • Tilberedningstid : 40 Min
Cremet sellerisuppe med purløgsolie
  • Mængde: 12 stk.
  • Portioner : 4 personer
  • Tilberedningstid : 5 Min
Panerede vagtelæg med persillemayo
  • Mængde: 4 personer
  • Tilberedningstid : 15 Min
Grønkålssuppe med ærter
  • Mængde: 4 personer
  • Tilberedningstid : 80 Min
Fransk løgsuppe
  • Mængde: 12 chilier
  • Tilberedningstid : 10 Min
Ostefyldte chilier med flydende midte
  • Portioner : 2
  • Tilberedningstid : 25 Min
Risotto med squash og safran
  • Mængde: 4 bruschette
  • Portioner : 2-4 personer
Bruschetta med ærter og ricotta
  • Mængde: 1,2 liter
  • Tilberedningstid : 45 Min
Pastinaksuppe med ristede mandler