Efterår

  • Mængde: 1,5 liter
  • Cook Time : 40 Min
Cremet sellerisuppe med purløgsolie
  • Mængde: 4 personer
  • Cook Time : 15 Min
Grønkålssuppe med ærter
  • Mængde: 70 cl
Æblesnaps på glas
  • Mængde: 4 personer
  • Cook Time : 80 Min
Fransk løgsuppe
  • Mængde: Afh. af tomatmængden
  • Cook Time : 20 Min
Italiensk passata
  • Mængde: 12 chilier
  • Cook Time : 10 Min
Ostefyldte chilier med flydende midte
  • Mængde: 2-2,5 liter
  • Servings : 4-6 personer
  • Cook Time : 90 Min
Sensommer suppe
  • Servings : 2
  • Cook Time : 25 Min
Risotto med squash og safran
  • Mængde: 2 portioner
  • Cook Time : 45 Min
Risotto med blåmusling
  • Mængde: 1,2 liter
  • Cook Time : 45 Min
Pastinaksuppe med ristede mandler