Forår

  • Mængde: Lidt over 1 liter
  • Tilberedningstid : 20 Min
Ærtesuppe med skvalderkål
  • Mængde: 14 stk.
  • Tilberedningstid : 20 Min
Blinis med stenbiderrogn
  • Mængde: 4 personer
Rimmet laks med krydderurter og ukrudt
  • Mængde: 2 portioner
  • Tilberedningstid : 45 Min
Risotto med blåmusling
  • Portioner : 2
  • Tilberedningstid : 20 Min
Hvide asparges med brunet smør
  • Tilberedningstid : 15 Min
Rucolapesto_Mad-og-Have
  • Mængde: 1 pers.
  • Portioner : 1
  • Tilberedningstid : 20 Min
Ærterisotto
  • Tilberedningstid : 30 Min
  • Portioner : 4
  • Tilberedningstid : 30 Min
  • Mængde: 1 æggekage
  • Portioner : 6-8
  • Tilberedningstid : 30 Min