Hovedretter

  • Mængde: 2 personer
  • Portioner : 2 store portioner
  • Tilberedningstid : 15 Min
Pasta med aubergine, tomat og basilikum
  • Mængde: Lidt over 1 liter
  • Tilberedningstid : 20 Min
Ærtesuppe med skvalderkål
  • Mængde: 4 personer
  • Tilberedningstid : 15 Min
Grønkålssuppe med ærter
  • Mængde: 4 personer
  • Tilberedningstid : 80 Min
Fransk løgsuppe
  • Mængde: 2-2,5 liter
  • Portioner : 4-6 personer
  • Tilberedningstid : 90 Min
Sensommer suppe
  • Portioner : 2
  • Tilberedningstid : 25 Min
Risotto med squash og safran
  • Mængde: 2 portioner
  • Tilberedningstid : 45 Min
Risotto med blåmusling
  • Mængde: 1,2 liter
  • Tilberedningstid : 45 Min
Pastinaksuppe med ristede mandler
  • Mængde: 1 liter
  • Portioner : 2 personer
  • Tilberedningstid : 30 Min
Hjemmelavet tomatsuppe
  • Mængde: 2-6 personer
  • Tilberedningstid : 35 Min
Tomattærte med feta