Vinter med et fingerknips

Vinter med et fingerknips

I løbet af 18 timer gik haven fra at være helt bar til at være dækket med driver op til en meter. Surrealistisk at vågne op i morges og se landskabet være helt forandret. Vi er vant til at få meget sne herude på landet, men jeg husker ikke, vi før er gået fra ingenting til rigtigt meget på så kort tid.

På trods af de besværligheder sneen fører med sig, er det nu rart, sneen endelig er kommet. Nu kan de sidste buske, roser, krydderurter og ikke mindst græsplænen stoppe med at vokse og gå i vinterhi.

Når sneen ligger overalt, kan man fordrive tiden med at drømme om, hvad der skal sås i haven til foråret. Der findes masser af rigtigt gode hjemmesider, hvor man kan købe spændende frø.

Tre af mine yndlingssider er:
Bjarnes Frøhandel, klik her.
Han har et bredt udvalg af frø, men det er især hans virkelig store udvalg af chili og tomater, jeg er imponeret af. Jeg har flere gange købt frø hos ham, og frøene har altid været i god kvalitet.

Impecta, klik her.
Impecta er et svensk firma med et virkeligt stort udvalg indenfor rigtigt mange emner. Man skal selvfølgelig lige tage højde for forsendelsesudgiften fra Sverige, men da priserne på frø generelt er billigere, kan det hurtigt betale sig. Impecta har ofte en kampagne: “Køb 3 for 2” eller “Køb inden for 48 timer og du får fragten gratis”. Tilmeld dig deres nyhedsbrev, og du er altid orienteret.

gourmetgarage.dk, klik her.
Er man fascineret af italiensk mad og gerne vil dyrke flere italienske grøntsager i haven, er gourmetgarage.dk et godt sted at handle. De forhandler italienske frø og har velkendte grøntsager i farver og former, man aldrig har set før. Hvis du har prøvet at købe frø i Italien, ved du, hvad jeg mener. Siden er en smule rodet, men de har nogle virkelig gode og spændende frø.

Så nyd sneen og drøm dig væk til sol og sommer med billeder af lækre grøntsager foran dig!

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar