Mozzarella, ferskner og parmaskinke

Nogle gange skal der kun ganske få ingredienser til en rigtig dejlig salat, og denne er en af slagsen.  Mozzarella, parmaskinke, rucola, ferskner og et skvat god olivenolie – nemmere bliver det ikke.

De flotte farver får salaten til at se virkelig indbydende ud, og den smager af sol og sommer.

Grill fersknerne på grillen om sommeren eller brug en grillpande resten af året. Brug skønne, søde ferskner så sukkeret i frugterne karamelliserer og bliver til flotte grillstriber. Brug dog ikke overmodne ferskner, da de har tendens til at gå i stykker på grillen.

Denne opskrift er lavet, så mozzarellaen lunes i olivenolien, men vil du bare have en hurtig, nem salat, så river du mozzarellaen i mindre stykker og hælder lidt olivenolie over. Det tager kun 10 minutter.

Server salaten med et godt brød.

Recipe Rating

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Related Recipes