Italiensk

  • Mængde: 1 solsikke
  • Cook Time : 25 Min
Girasole af butterdej
  • Mængde: 2 personer
  • Servings : 2 store portioner
  • Cook Time : 15 Min
Pasta med aubergine, tomat og basilikum
  • Mængde: Afh. af tomatmængden
  • Cook Time : 20 Min
Italiensk passata
  • Mængde: 2-2,5 liter
  • Servings : 4-6 personer
  • Cook Time : 90 Min
Sensommer suppe
  • Servings : 2
  • Cook Time : 25 Min
Risotto med squash og safran
  • Mængde: 4 bruschette
  • Servings : 2-4 personer
Bruschetta med ærter og ricotta
  • Mængde: 4 personer
  • Cook Time : 5 Min
Grillet fersken med mascarpone
  • Mængde: 1 æggekage
  • Cook Time : 40 Min
Æggekage med squash
  • Mængde: 1 pers.
  • Servings : 1
  • Cook Time : 20 Min
Ærterisotto