Italiensk

  • Mængde: 1 solsikke
  • Tilberedningstid : 25 Min
Girasole af butterdej
  • Mængde: 2 personer
  • Portioner : 2 store portioner
  • Tilberedningstid : 15 Min
Pasta med aubergine, tomat og basilikum
  • Mængde: Afh. af tomatmængden
  • Tilberedningstid : 20 Min
Italiensk passata
  • Mængde: 2-2,5 liter
  • Portioner : 4-6 personer
  • Tilberedningstid : 90 Min
Sensommer suppe
  • Portioner : 2
  • Tilberedningstid : 25 Min
Risotto med squash og safran
  • Mængde: 4 bruschette
  • Portioner : 2-4 personer
Bruschetta med ærter og ricotta
  • Mængde: 4 personer
  • Tilberedningstid : 5 Min
Grillet fersken med mascarpone
  • Mængde: 1 æggekage
  • Tilberedningstid : 40 Min
Æggekage med squash
  • Mængde: 1 pers.
  • Portioner : 1
  • Tilberedningstid : 20 Min
Ærterisotto