Spaghetti alle vongole

Spaghetti med muslinger, hvidløg, chili og persille. En klassik italiensk ret.

Her i en dansk version, da venusmuligerne er erstattet med blåmuslinger, men det bliver retten bestemt ikke ringere af.

Jeg smagte Spaghetti alla vongole første gang for nogle år siden ved kanten af Lago d’Iseo i Norditalien, og jeg var solgt med det samme. Det var så fantastisk en ret, jeg forgæves prøvede at finde samme ret andre steder i Italien men desværre uden samme smagsoplevelse. Det blev til mange spaghettiretter den ferie.

Heldigvis er retten nem at lave, og du får her Spaghetti alla vongole, som jeg husker den og synes, den skal smage.
Det er dog ikke nemt at finde hjertemuslinger herhjemme, så det danske præg er blåmuslingen, men smagen er stadig fantastisk.

Så lav en portion og drøm dig ned til Italien med de fantastiske smage af hvidløg, chili, persille og muslinger.

Husk at tjekke hvor stærk chilien er. Spaghetti alla vongole må gerne være en smule stærk og varm i smagen men må ikke være brændende. Ellers mister man den fine smag af musling.

Bedømmelse

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Related Recipes