Spaghetti med friske tomater

Spaghetti med friske tomater og basilikum – en ret der smager guddommeligt. Især når tomater og basilikum kan hentes direkte i drivhuset og tilberedes med det samme.

På kun en halv time har du en pastaret, der emmer af velsmag og sundhed.

Brug gerne tomater i forskellige farver eller størrelser for en flottere servering. Prøv f.eks. at blande gule, orange og røde tomater. Men husk også at mixe tomaterne for smagens skyld. Alt efter sort varierer smagen på tomaterne en hel del. Nogle er meget søde, andre har mere syre.

Tilsæt basilikummen lige inden servering. Er bladene meget store, så riv dem i mindre stykker med fingrene. Skæres de med kniv, har de tendens til at blive brune langs kanten og bliver i løbet af kort tid triste at se på. River man derimod bladene med fingere, splittes bladet mellem cellerne – ikke igennem – og bladene holder sig flotte længere. Et råd, jeg fik fra en italiensk kogekone.

Brug almindelig spaghetti for mere autentisk følelse, eller fuldkorns spaghetti hvis det skal mætte mere og flere.

Recipe Rating

  • (2.6 /5)
  • 4 ratings

Related Recipes