Hjemmelavet musli med masser af nødder, havreflager og tørret frugt er virkelig nem at lave, og du får stor smag med et lavere sukkerindhold end ved de købte musli.
Denne musli er lavet på grove havregryn, mandelflager, hasselnødder, solsikkekerner, rosiner, tørrede tranebær og frysetørrede hindbær, men den kan selvfølgelig varieres efter smag og indhold i køkkenskabene. F.eks. frysetørrede jordbær, pistacienødder, tørret banan, ananas, mange, kokos m.m.
I denne opskrift bruges der hverken smør eller honning, men vil du lave en luksus-version, så rist havregrynene i en smule smør og tilsæt en skefuld honning for ekstra sødme. Havregrynene vil da klumpe lidt sammen, men kan løsnes med et kraftigt ryst eller en ske, når de er kølet af.
Opbevar den færdige musli i tætsluttende dåse eller glas.
Rate this recipe
1 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.