Medaljer – flødekager med sprøde mørdejsbunde, hjemmelavet kagecreme, flødeskum, syltetøj og glasur.
En kage der tager lidt tid at lave, primært pga. cremens afkølingstid. Til gengæld er den hurtig at samle, når først cremen er kold, og fløden er pisket. Hæld både creme og pisket fløde i hver sin sprøjtepose. Så er det nemt og hurtigt at pynte nogle flere, hvis ikke man får spist alle 8 samme dag.
Medaljerne kan sagtens stå nogle timer uden at blive bløde. De er dog bedst, når de er nylavede og helt sprøde.
Lad dig ikke afskrække af selve processen med at samle kagerne. Følg beskrivelsen nedenunder og se flere fotos ved at trykke på pilene i billedet øverste højre hjørne.
Har du ikke mod på at lave din egen kagecreme, så snyd med en købeversion, men smagen bliver helt anderledes og vidunderlig med en hjemmelavet kagecreme.
Den virkede MEGA godt for mig og min familie elskede den!!
Jeg følte at den var god opskriften😁 jeg er en 12 årig pige som elsker at bage og vil bare sige i har lavet en mega god opskrift☺️☺️ Vil klart anbefale den til alle☺️
-Marie Elholm
Kære Marie
Hvor er det dejligt at høre, at du finder glæde i at bage. Det er jeg sikker på, både du og din familie sætter stor pris på 🙂
Hvor ville jeg ønske, jeg var lige så passioneret, da jeg var 12 år. Min rigtige interesse for mad kom først 10 år senere.
Madlavning og bagning er hobbyer, der glæder på flere plan. Selvfølgelig det personlige, hvor man udvikler sig og bliver bedre og bedre, men glæden ved at dele maden og oplevelsen med andre er i mine øjne mindst lige så vigtig.
Jeg ønsker dig uendelig mange gode oplevelser i køkkenet.
De bedste hilsner
Karin
Jeg fulgte opskriften til punkt og prikke og i starten så det egentlig lovene ud. Men da jeg kommer til at skulle udrulle den, så skiller og bliver på ingen måde en dej. Jeg ville råde stærkt til at bruge en anden opskrift!
Æv, det var træls for dig – håber det går bedre næste gang.
Hvis dejen er for kold, og f.eks. kommer lige fra køleskabet, vil den gerne flække ved udrulning. Løsningen er enten af lade dejen stå på bordet nogle minutter inden udrulning, eller simpelthen ælte dejen forsigtig, så smørret bliver varmet en smule op. Det skal dog kun være meget lidt, da æltningen ændrer dejens struktur i den færdigbagte dej. Omvendt, så dejen også blive for varm – så man føler, at den smelter fast til bordet ved udrulning.