Medaljer

Medaljer – flødekager med sprøde mørdejsbunde, hjemmelavet kagecreme, flødeskum, syltetøj og glasur.

En kage der tager lidt tid at lave, primært pga. cremens afkølingstid. Til gengæld er den hurtig at samle, når først cremen er kold, og fløden er pisket. Hæld både creme og pisket fløde i hver sin sprøjtepose. Så er det nemt og hurtigt at pynte nogle flere, hvis ikke man får spist alle 8 samme dag.

Medaljerne kan sagtens stå nogle timer uden at blive bløde. De er dog bedst, når de er nylavede og helt sprøde.

Lad dig ikke afskrække af selve processen med at samle kagerne. Følg beskrivelsen nedenunder og se flere fotos ved at trykke på pilene i billedet øverste højre hjørne.

Har du ikke mod på at lave din egen kagecreme, så snyd med en købeversion, men smagen bliver helt anderledes og vidunderlig med en hjemmelavet kagecreme.

Recipe Rating

  • (3.3 /5)
  • 4 ratings

Related Recipes