Smør

  • Mængde: 14 stk.
  • Cook Time : 20 Min
Blinis med stenbiderrogn
  • Mængde: 1,5 liter
  • Cook Time : 40 Min
Cremet sellerisuppe med purløgsolie
  • Mængde: 4 personer
  • Cook Time : 15 Min
Grønkålssuppe med ærter
  • Mængde: 4 personer
  • Cook Time : 80 Min
Fransk løgsuppe
  • Servings : 2
  • Cook Time : 25 Min
Risotto med squash og safran
  • Mængde: 2 portioner
  • Cook Time : 45 Min
Risotto med blåmusling
  • Mængde: 1,2 liter
  • Cook Time : 45 Min
Pastinaksuppe med ristede mandler
  • Mængde: 1 kage, ca. 25 cm. i diamenter
  • Cook Time : 30 Min
Tarte tatin med æble
  • Mængde: 1 æggekage
  • Cook Time : 40 Min
Æggekage med squash
  • Servings : 2
  • Cook Time : 20 Min
Hvide asparges med brunet smør