Gang i krydderier og krydderurter

Gang i krydderier og krydderurter

Måske kender du samme følelse, som jeg altid har i januar: Jeg er forspist, har spist aaaalt for mange fede ting, væltet mig i slik og chokolade, aldrig sagt nej til en portion mere osv.

Derfor vender jeg også altid tilbage til retter med masser af krydderier og især friske krydderurter, når jeg når januar. Ikke fordi jeg har et ønske om at tabe mig – men jeg trænger simpelthen til store smage, der giver mig velbehag og gerne sved på panden.

Dem af jer der fulgte med på facebook i 2013 år vil vide, jeg havde fokus på mad fra Thailand, Mellemøsten og Mexico. Sådan bliver det også i år. Jeg har nu spist thaimad tre dage i træk og elsker det.

I aften blev retten muslinger i grøn karry og kokosmælk. En ret med fokus på det syrlige via citrongræs, lime og kaffir limeblade men også styrke. Nok chili til at give en lille løbenæse og sved på panden, men ikke nok til de andre smagsnuancer mistes.

Uh, så er muslinger rigtig gode.

Link til opskrift med muslinger i grøn karry

Ingen kommentarer endnu.

Skriv et svar