Sommer

  • Mængde: 2-2,5 liter
  • Portioner : 4-6 personer
  • Tilberedningstid : 90 Min
Sensommer suppe
  • Portioner : 2
  • Tilberedningstid : 25 Min
Risotto med squash og safran
  • Mængde: 4 bruschette
  • Portioner : 2-4 personer
Bruschetta med ærter og ricotta
  • Mængde: 4 personer
Rimmet laks med krydderurter og ukrudt
  • Mængde: 2 portioner
  • Tilberedningstid : 45 Min
Risotto med blåmusling
  • Mængde: 2-6 personer
  • Tilberedningstid : 35 Min
Tomattærte med feta
  • Mængde: 2 personer
  • Tilberedningstid : 20 Min
Salat med granatæble, blomkål og aubergine
  • Mængde: 1 kage, ca. 25 cm. i diamenter
  • Tilberedningstid : 30 Min
Tarte tatin med æble
  • Mængde: 4 personer
  • Tilberedningstid : 5 Min
Grillet fersken med mascarpone
  • Mængde: 1 æggekage
  • Tilberedningstid : 40 Min
Æggekage med squash