Mad og Have

Navigation

  • Forside
  • Hjemmelavet mad
    • Inspiration til lækker mad
    • Om opskrifterne
  • Have
    • Drømmen om en køkkenhave
    • Opbygning af køkkenhave
    • Drivhus – en vigtig del af haven
    • Høns
  • Nyheder
  • Opskrifter
    • Retter
      • Morgenmad og brunch
      • Frokost og picnic
      • Desserter
      • Snacks
      • Til kaffen
      • Forretter
      • Hovedretter
    • Opskriftstyper
      • Kager og brød
      • Søde sager
      • Salater og grøntsager
      • Pasta og ris
      • Vegetar
      • Fisk og skaldyr
      • Fjerkræ
      • Kød
      • Supper
      • Drikke
      • Sylt og salt
      • Pålæg
      • Dip og dyppelse
      • Mælkeprodukter
      • Tærter og æggekager
    • Årstider
      • Forår
      • Sommer
      • Efterår
      • Vinter
    • Populære opskrifter
      • Rabarbersnaps
      • Blommesnaps
      • Æblesnaps
      • Hjemmelavet panko
      • Ribsgele
      • Grillet laks
      • Medaljer
      • Ørredsalat
      • Passata – italiensk tomatpure
  • Om Mad og Have
    • Ideen bag Mad og Have
    • Om mig
    • TV-udsendelse om Mad og Have
Hjemmelavet rabarbergin

Hjemmelavet rabarbergin

Hjemmelavet rabarbergin tager 2 dage at lave og er et...

Girasole af butterdej

Girasole med pesto

En girasole med pesto er den perfekte snack eller forret...

Henkogte chili

Henkogte chili

Henkogte chili er en skøn måde at gemme sommerens overflod...

Opskrifter

  • Yield : 300 g
  • Servings : 4-6
  • Cook Time : 10 Min

Hummus

  • Yield : 1 portion
  • Servings : Mange
  • Cook Time : 10 Min

Rugkiks

  • Yield : Ca. 50 stk.
  • Cook Time : 35 Min

Biscotti

  • Yield : 2-3 ramakiner
  • Servings : 6-8
  • Cook Time : 60 Min

Andelevermousse

  • Yield : 20-30 stk.
  • Cook Time : 60 Min

Konfekt med nougatcrunch

  • Yield : Ca. 15 kugler
  • Cook Time : 30 Min

Lakridskonfekt

  • Yield : 2-3 stk.
  • Cook Time : 60 Min

Leverpostej

  • Yield : Rigtig mange
  • Servings : Uanede
  • Cook Time : 20 Min

Fuldkornskiks

  • Yield : 1 kage
  • Servings : 8-12
  • Cook Time : 45 Min

Græskarkage

← Previous 1 … 12 13

Mangler du noget? Søg her…

Karin Brinks Melbye, Mad & Have
Jeg hedder Karin, og det er mig, der står bag Mad & Have. Jeg elsker jord under neglene og dyrke mine egne afgrøder. Jeg elsker dog mindst lige så meget at forvandle dem til sund og lækker mad, både gamle klassikere og nyfortolkninger. Mit fokus er altid, at maden skal være ligetil, frisk og fuld af velsmag!
  • Recent
  • Popular
  • Random
  • Hjemmelavet rabarbergin
    Hjemmelavet rabarbergin

  • Girasole af butterdej
    Girasole med pesto

  • Henkogte chili
    Henkogte chili

  • rabarbersnaps
    Rabarbersnaps

  • blommesnaps
    Blommesnaps

  • Ribsgele
    Ribsgele

  • rødbededip
    Rødbededip med butterdejsstænger

  • Frittata med kartofler og grønne grøntsager
    Frittata med kartofler og grønne grøntsager

  • Kræmmerhuse med rabarberskum
    Kræmmerhuse med rabarberskum

Mad & Have

Har du feedback eller gode råd og ideer, så send mig en mail, og jeg vil svare så hurtigt som muligt.

E-Mail : karin@madoghave.dk

Web : https://www.madoghave.dk

9330 Dronninglund, Danmark

Nyeste opskrifter

  • Hjemmelavet rabarbergin
    Hjemmelavet rabarbergin
  • Girasole af butterdej
    Girasole med pesto
  • Henkogte chili
    Henkogte chili

Populære opskrifter

  • rabarbersnaps
    Rabarbersnaps
  • blommesnaps
    Blommesnaps
  • Ribsgele
    Ribsgele

© 2014-2020 Mad og Have