Mad og Have

Navigation

  • Forside
  • Hjemmelavet mad
    • Inspiration til lækker mad
    • Om opskrifterne
  • Have
    • Drømmen om en køkkenhave
    • Opbygning af køkkenhave
    • Drivhus – en vigtig del af haven
    • Høns
  • Nyheder
  • Opskrifter
    • Retter
      • Morgenmad og brunch
      • Frokost og picnic
      • Desserter
      • Snacks
      • Til kaffen
      • Forretter
      • Hovedretter
    • Opskriftstyper
      • Kager og brød
      • Søde sager
      • Salater og grøntsager
      • Pasta og ris
      • Vegetar
      • Fisk og skaldyr
      • Fjerkræ
      • Kød
      • Supper
      • Drikke
      • Sylt og salt
      • Pålæg
      • Dip og dyppelse
      • Mælkeprodukter
      • Tærter og æggekager
    • Årstider
      • Forår
      • Sommer
      • Efterår
      • Vinter
    • Populære opskrifter
      • Rabarbersnaps
      • Blommesnaps
      • Æblesnaps
      • Hjemmelavet panko
      • Ribsgele
      • Grillet laks
      • Medaljer
      • Ørredsalat
      • Passata – italiensk tomatpure
  • Om Mad og Have
    • Ideen bag Mad og Have
    • Om mig
    • TV-udsendelse om Mad og Have
Hjemmelavet rabarbergin

Hjemmelavet rabarbergin

Hjemmelavet rabarbergin tager 2 dage at lave og er et...

Girasole af butterdej

Girasole med pesto

En girasole med pesto er den perfekte snack eller forret...

Henkogte chili

Henkogte chili

Henkogte chili er en skøn måde at gemme sommerens overflod...

Opskrifter

  • Yield : 70 cl

Hjemmelavet rabarbergin

  • Yield : 1 solsikke
  • Cook Time : 25 Min

Girasole med pesto

  • Cook Time : 60 Min

Henkogte chili

Krydderolie med salvie og hvidløg

Kryddereddike på purløgsblomster

  • Yield : 3 glas
  • Cook Time : 45 Min

Abrikosmarmelade med chili

Rabarbereddike

Hyldeblomsteddike

  • Yield : 2 personer
  • Servings : 2 store portioner
  • Cook Time : 15 Min

Pasta med aubergine, tomat og basilikum

  • Yield : Lidt over 1 liter
  • Cook Time : 20 Min

Ærtesuppe med skvalderkål

1 2 … 13 Next →

Mangler du noget? Søg her…

Karin Brinks Melbye, Mad & Have
Jeg hedder Karin, og det er mig, der står bag Mad & Have. Jeg elsker jord under neglene og dyrke mine egne afgrøder. Jeg elsker dog mindst lige så meget at forvandle dem til sund og lækker mad, både gamle klassikere og nyfortolkninger. Mit fokus er altid, at maden skal være ligetil, frisk og fuld af velsmag!
  • Recent
  • Popular
  • Random
  • Hjemmelavet rabarbergin
    Hjemmelavet rabarbergin

  • Girasole af butterdej
    Girasole med pesto

  • Henkogte chili
    Henkogte chili

  • rabarbersnaps
    Rabarbersnaps

  • blommesnaps
    Blommesnaps

  • Ribsgele
    Ribsgele

  • Creme brulee med hindbær
    Creme brulee med hindbær

  • Stegte bananer
    Stegte bananer

  • Myntelemonade
    Myntelemonade

Mad & Have

Har du feedback eller gode råd og ideer, så send mig en mail, og jeg vil svare så hurtigt som muligt.

E-Mail : karin@madoghave.dk

Web : https://www.madoghave.dk

9330 Dronninglund, Danmark

Nyeste opskrifter

  • Hjemmelavet rabarbergin
    Hjemmelavet rabarbergin
  • Girasole af butterdej
    Girasole med pesto
  • Henkogte chili
    Henkogte chili

Populære opskrifter

  • rabarbersnaps
    Rabarbersnaps
  • blommesnaps
    Blommesnaps
  • Ribsgele
    Ribsgele

© 2014-2020 Mad og Have

Der anvendes cookies på denne hjemmeside. Fortsætter du med at læse på siden, antages det, du er okay med det.OKNej
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved hjælp af knappen Tilbagekald samtykke.Tilbagekald samtykke