Hovedretter

  • Mængde: 2 personer
  • Tilberedningstid : 20 Min
Salat med granatæble, blomkål og aubergine
  • Mængde: 1 æggekage
  • Tilberedningstid : 40 Min
Æggekage med squash
  • Mængde: 2-4 personer
Salat med abrikos og bønner
  • Mængde: 1 pers.
  • Portioner : 1
  • Tilberedningstid : 20 Min
Ærterisotto
  • Mængde: 1 kg
  • Portioner : 2
  • Tilberedningstid : 105 Min
  • Tilberedningstid : 30 Min
  • Mængde: 1 æggekage
  • Portioner : 6-8
  • Tilberedningstid : 30 Min
  • Portioner : 4-6
  • Tilberedningstid : 25 Min
  • Mængde: 1 liter
  • Tilberedningstid : 35 Min
  • Portioner : 2-3