Risotto med blåmusling og en let, luftig muslingeskum. En lækker ret med masser af blåmuslinger og masser af smag.
Den reducerede muslingesaft er meget intens. Hvis du synes, den er for intens, så tilsæt lidt mere fløde. Den kraftige, salte smag passer dog perfekt til den silkebløde risotto.
Muslingeskummet ser kompliceret ud, men det er nemt at lave – både med en håndholdt blender eller et almindeligt piskeris.
Risottoen er lavet med masser af fennikel og dild, der passer rigtigt godt med skaldyr og fisk generelt.
Husk at være påpasselig når du håndterer muslinger. Vær helt sikker på du kasserer alle døde muslinger samt dem med en ødelagt skal. Mærk efter med hænderne. Så kan du bedre mærke eventuelle skader eller revner. Husk en frisk musling skal føles tung i hånden. Døde muslinger vejer som regel meget mindre.
Efter tilberedning, så smid alle lukkede muslinger ud. Husk friske muslinger skal dufte af hav. De må ikke lufte fiskeagtigt eller ubehageligt.
Rate this recipe
1 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.