Løg

  • Mængde: 4 personer
  • Cook Time : 80 Min
Fransk løgsuppe
  • Mængde: 2-2,5 liter
  • Servings : 4-6 personer
  • Cook Time : 90 Min
Sensommer suppe
  • Mængde: 2 portioner
  • Cook Time : 45 Min
Risotto med blåmusling
  • Mængde: 1,2 liter
  • Cook Time : 45 Min
Pastinaksuppe med ristede mandler
  • Mængde: 1 liter
  • Servings : 2 personer
  • Cook Time : 30 Min
Hjemmelavet tomatsuppe
  • Mængde: 1 pers.
  • Servings : 1
  • Cook Time : 20 Min
Ærterisotto
  • Cook Time : 30 Min
  • Servings : 4
  • Cook Time : 30 Min
  • Mængde: 1 stor tærte eller 2 mindre
  • Servings : 4-6
  • Cook Time : 45 Min
  • Servings : 4