Forretter

  • Mængde: 1 solsikke
  • Tilberedningstid : 25 Min
Girasole af butterdej
  • Mængde: Lidt over 1 liter
  • Tilberedningstid : 20 Min
Ærtesuppe med skvalderkål
  • Mængde: 14 stk.
  • Tilberedningstid : 20 Min
Blinis med stenbiderrogn
  • Mængde: 12 stk.
  • Portioner : 4 personer
  • Tilberedningstid : 5 Min
Panerede vagtelæg med persillemayo
  • Mængde: 6 stk.
Østers med agurk og dildolie
  • Mængde: 4 personer
  • Tilberedningstid : 80 Min
Fransk løgsuppe
  • Portioner : 2
  • Tilberedningstid : 25 Min
Risotto med squash og safran
  • Mængde: 4 bruschette
  • Portioner : 2-4 personer
Bruschetta med ærter og ricotta
  • Mængde: 4 personer
Rimmet laks med krydderurter og ukrudt
  • Mængde: 2 portioner
  • Tilberedningstid : 45 Min
Risotto med blåmusling