Barbecue ribben med BBQ sauce

Lækre ribben med en hjemmelavet barbecue sauce – det emmer af sol og sommer og smager helt fantastisk.

Hvorfor nøjes med købe-barbecue-saucer, når det er virkeligt nemt at lave sin egen. Det tager ca. 10 minutter at lave saucen. Det, der tager tid, er marineringen, men den man kan ikke snyde med. Nogle ting tager bare sin tid!

Ribbenene tilberedes i ovnen til næsten færdiggjort. De køles herefter af, marineres i barbecue saucen og trækker i køleskabet i så lang tid, man har. Minimum et par timer, men gerne et døgn.

Grill dem på grillen, så de bliver brune og lækre, og smør den sidste barbecue sauce på lige inden servering. Det bliver en sommerens bedste grillretter.

Mængden af kød kan virke overvældende, men da ribbenene primært består af ben, skal der regnes med ca. et halvt kilo ribben per person.

Bedømmelse

  • (4.7 /5)
  • 3 ratings

Related Recipes