Løg

  • Mængde: 4 personer
  • Tilberedningstid : 80 Min
Fransk løgsuppe
  • Mængde: 2-2,5 liter
  • Portioner : 4-6 personer
  • Tilberedningstid : 90 Min
Sensommer suppe
  • Mængde: 2 portioner
  • Tilberedningstid : 45 Min
Risotto med blåmusling
  • Mængde: 1,2 liter
  • Tilberedningstid : 45 Min
Pastinaksuppe med ristede mandler
  • Mængde: 1 liter
  • Portioner : 2 personer
  • Tilberedningstid : 30 Min
Hjemmelavet tomatsuppe
  • Mængde: 1 pers.
  • Portioner : 1
  • Tilberedningstid : 20 Min
Ærterisotto
  • Tilberedningstid : 30 Min
  • Portioner : 4
  • Tilberedningstid : 30 Min
  • Mængde: 1 stor tærte eller 2 mindre
  • Portioner : 4-6
  • Tilberedningstid : 45 Min
  • Portioner : 4