Æg

  • Mængde: 1 solsikke
  • Tilberedningstid : 25 Min
Girasole af butterdej
  • Mængde: 14 stk.
  • Tilberedningstid : 20 Min
Blinis med stenbiderrogn
  • Mængde: 12 stk.
  • Portioner : 4 personer
  • Tilberedningstid : 5 Min
Panerede vagtelæg med persillemayo
  • Mængde: 12 chilier
  • Tilberedningstid : 10 Min
Ostefyldte chilier med flydende midte
  • Mængde: ca. 650 g
  • Portioner : 6 personer
  • Tilberedningstid : 45 Min
rødbededip
  • Mængde: 2-6 personer
  • Tilberedningstid : 35 Min
Tomattærte med feta
  • Mængde: 1 æggekage
  • Tilberedningstid : 40 Min
Æggekage med squash
  • Portioner : 4
  • Tilberedningstid : 30 Min
  • Mængde: 1 æggekage
  • Portioner : 6-8
  • Tilberedningstid : 30 Min
  • Portioner : 2
  • Tilberedningstid : 10 Min